RESTAURANT SAIGON

Recentebeoordeling


4 sterren uit 862 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant Saigon. Meer weten? Ontdek meer

17 nov 2022 om 21:16 Het eten was heerlijk en goed warm! Alleen had ik eerder op de dag besteld zodat het om 19:00 bezorgd zou worden en uiteindelijk kwam het rond 19:45 aan.
28 okt 2022 om 11:39 Ik bestel voortaan direct bij Saigon en haal het op, bezorging via thuisbezorgd ging wederom met flinke vertraging en slechte communicatie (niet de schuld van Saigon).
16 okt 2022 om 23:12 Ik kreeg minder eten dan ik gewend was, weet niet of aan het bezuinigen zijn maar het eten had wel meer gemogen voor die prijs.
7 okt 2022 om 0:10 Lekkere verse gezonde en lichte warme maaltijd laat op de avond. Fried rice was perfect. Lekker veel verse knapperige veggies en tofu. Had van mij wel wat meer pit mogen hebben. Goede prijs-kwaliteit-kwantiteit verhouding.
28 sep 2022 om 20:44 Yum!
22 sep 2022 om 23:22 this prawns with an orange peel had a weird taste-- the orange peel hadn't been cooked enough to remove the bitter taste and the sauce was super sweet. The prawns had a weird refrigerator taste to them..
5 sep 2022 om 14:04 Altijd heerlijk eten. Bezorging duurde wel weer wat langer helaas (30min later dan gepland)
28 jun 2022 om 13:42 Ik bestel graag bij Saigon, maar dit keer was het echt niet lekker. De noodles waren lauw/ koud. Geen smaak, alsof het snel snel in een bakje gedaan is. Erg teleurstellend. Moet goed nadenken of ik blijf bestellen bij Saigon.
26 jun 2022 om 23:33 Goed eten en snel geleverd! Kan de verse loempia's zeker aanraden!
2 jun 2022 om 22:01 Meer dan een half uur te laat en niet alles geleverd. Hier bestellen we niet meer
29 mei 2022 om 20:58 Heerlijk, vers!
8 mei 2022 om 21:19 De Spring Rolls waren vooral gevuld met rijstnoodles, een beetje sla en paar garnalen. Zat niet veel smaak aan (elders krijg je er vaak nog iets van munt, komkommer en wortel in).